Címkefelhő
Feedek
Megosztás

Bajnai és a Nokiásdoboz

0

Roppant érdekes, hogy mire képes egy politikus a hatalom megszerzéséért. Itt van mindjárt Bajnai Gordon, aki képes lenne pereskedni is azért, hogy végre lerázza magáról a Hajdú-Bét-ügy maradványait, de közben van képe Nokia-dobozokat emlegetni a legutóbbi szocialista kormányzással kapcsolatban. Annak ellenére, hogy már régen kiderült: az egész csak legenda volt, valóságalapja nincs.


pgyhalo.jpg

Pető György és Halász Ottó Tovább»

Tarlós zsíros állással jutalmazta a Hagyót nyüstölő exrendőrt

0

A Hagyó-dosszié című blog állítása szerint Tarlós István egykori alpolgármesterének is köze lehet a BKV-per nyomozati szakaszában történtekhez. Tovább»

Fogadás balról

0
A főpolgármesteri poszton Orbán Viktor teljes bizalmát élvező Tarlós István mostani politikai családján kívüli szakemberek beemelésével is igyekszik erősíteni még az óbudai időkben kialakult imázsát.

Az MSZP-vel is összefognának a fideszesek Tarlós ellen

0

Annyira eldurvult az elmúlt hetekben a fővárosi fideszesek és Tarlós István konfliktusa, hogy a Fidesz a budapesti szocialistákkal is összefogott volna Tarlós ellen - tudta meg az [origo]. Tarlós helyettese és a Fidesz fővárosi frakcióvezetője a budapesti helyzetről egy titkosan kezelt levélben Orbán Viktort is tájékoztatta. A héten közben Rogán Antal kezdeményezésére újabb fórumot alakítottak a fideszesek.

Tovább»

Tarlós le akarta váltani Vitézyt

0

Tarlós István főpolgármester le akarta váltani Vitézy Dávidot a Budapesti Közlekedési Központ éléről, értesült az Index. Vitézyt a fővárosi Fidesz-frakció megvédte.

Tovább»

Tarlós le akarta fokozni Vitézyt

0

Az Index információi szerint a Fidesz fővárosi frakciója előtt kellett magyarázkodnia Tarlós István főpolgármesternek amiatt, hogy miért akarta elmozdítani a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) éléről Vitézy Dávidot. Tarlós István szerint nem volt eltávolító szándéka, csak jó ötletnek tűnt a szakmai és a vezetői pozíciók ideiglenes szétválasztása. A kérdés végül eldőlt: Vitézy vezérigazgató marad, de nem azért, mert a frakció hisztériázik.

A Fidesz meghekkelte a fővárosi FBI-t

0

A Tarlós István főpolgármester és Pető György fő-közterületfelügyelő által gründolt Fővárosi Biztonsági Iroda (FBI) közszolgáltatási szerződését, valamint az azt megborító, utolsó pillanatban benyújtott kis módosító indítványt minden feltűnés nélkül fogadta el legutóbbi ülésén a fővárosi közgyűlés, ám néhány embernek biztosan csikorgott a foga. A módosítás pont azt húzta ki az FBI feladatai közül, amire éppen létrehozták: a fővárosi tulajdonú cégek vagyon- és információbiztonsága fölötti őrködést.

Tovább»

Dzsémszbond III/II

0

Pető György volt MSZMP-s, III/II-es ügynök a Fővárosi Biztonsági Iroda vezetőjeként úgy írja át a Fővárosi Közgyűlés döntéseit, ahogy akarja. Immáron másodszorra is lebuktatta a Jobbik, a budapesti Fidesz azonban még kiáll mellette. A közrend persze nem javul.

Tovább»

Kié a főváros?

0

Tarlós István főpolgármester az elmúlt hetekben leginkább jelképes ügyekben exponáltamagát. Vajon megtorpant-e a városüzemeltetési reform? A tervezett modell két fontos vezetőjealig fél év után távozni kényszerült. A korábban oly határozottan elutasított jobboldali üzletikörök kérései értek célba? Vagy nemkell mindig minden történésben Simicska Lajosék üzletiérdekeit keresni? Tovább»

A kormány felfalja a fővárost

0

A nyár végére eldől, ki az erősebb, Tarlós vagy Simicska - így összegezte az egyik befolyásos fővárosi cégvezető a Budapest feletti ellenőrzésért folytatott fideszes birkózást. Ha a Tarlós-csoport nem elég erős, jó eséllyel kormányzati gyámkodás alá kerülhet a fővárosi önkormányzat - vagyontárgyaival együtt. Tovább»