Címkefelhő
Feedek
Megosztás

Levél az Üzenőfüzetblog egyik olvasójától: "kinek az idejében hurcolták pórázon Hagyó kollégáit?"

0

"Igazságtalannak azt érzem, hogy míg Bajnai alatt egy objektíven nézve is kínos nyomozást folytattak le, és Orbánék alatt fogják feltehetőleg felmenteni az egész bagázst, az ügy kezd olyan színben feltűnni, mintha a Fidesznek bármi köze lett volna hozzá."

70655.jpg Tovább»

Tarlós zsíros állással jutalmazta a Hagyót nyüstölő exrendőrt

0

A Hagyó-dosszié című blog állítása szerint Tarlós István egykori alpolgármesterének is köze lehet a BKV-per nyomozati szakaszában történtekhez. Tovább»

Nem tudni, mit üldöz a budapesti FBI

0

Bár hónapok óta működik, mégsem tudni, mit "üldöz" a rövidítése alapján csak budapesti FBI-nak hívott Fővárosi Biztonsági Iroda. Az alapító főváros szándéka szerint visszaszorítaná a korrupciót, valamint önkormányzati vagyon- és gazdaságvédelmi feladatokat látna el. Tovább»

„Fülkeforradalom”: kommunista kémelhárítóból lett szocialista frakcióvezetőt nevezett ki Tarlós

0

Tarlós István főpolgármester Pető Györgyöt nevezte ki a Fővárosi Közterület-felügyelet, valamint az újonnan megalapított Budapesti Biztonsági Iroda Nonprofit Kft. élére. Pető György korábban nemcsak kémelhárító volt, Óbudán szocialista alpolgármesterként, és az MSZP-frakció vezetőjeként dolgozott együtt a főpolgármesterrel.

Tovább»

Hagyó veszte lehet volt kémelhárító ellenlábasa

0

Óbuda egykori alpolgármestere, Pető György, frissen igazolt rendőrségi munkatársként ráláthat a BKV-s nyomozásokra - írja a HVG-ben Rádi Antónia Pulitzer-díjas újságíró. Az expolitikus ellenlábasa volt az MSZP-ben annak a Hagyó Miklósnak, akit keresztapaként festett le interjújában a gyanúsított egykori BKV-vezérigazgató. Tovább»

Hagyó ellenlábasát felvették a BRFK-ba

0

Pető György, Óbuda egykori szocialista alpolgármestere is segítheti a BKV-ügy nyomozását, mivel néhány hete a BRFK gazdaságvédelmi osztályán dolgozik, írja a HVG. A Magyar Hírlap úgy tudja, hogy nemzetbiztonsági szálai is lehetnek a nyomozásnak. Tovább»

"Kapolyi kezéből egy ideje kicsúszott a irányítás" - az MSZP egyre jobban unja az átlépéseket

0

Nem segíti a jövőben az MSZP és a szociáldemokrata párt együttműködését, ha folytatódnak az átlépések - mondta lapunknak a szocialista párt egyik vezető politikusa. Miután szinte kizárólag Budapestre jellemzőek az átlépések, a fővárosi párttanács úgy foglalt állást, hogy minden esetben, amikor az MSZDP megsérti az együttműködési szerződés azon kitételét, hogy a két párt tagságát nem egymás rovására bővíti, "a megállapodás többi pontját sem tekintjük érvényesnek. Különösen vonatkozik ez jövőbeli választási együttműködésre, közös jelölésre". Tovább»

A megpattanó szocialisták Kapolyi szárnyai alá menekülnek

0

Az egymás torkának ugró MSZP-sek számára hasznos recept: ha véglegesen szakítanak, az egyik fél átül a Magyarországi Szociáldemokrata Pártba. Legutóbb Óbudán hagyta faképnél az MSZP-t a kerületi frakció kétharmada, helyben súlytalanná téve a kormány vezető erejét. Mindez nem befolyásolja a két párt között meglévő együttműködési szerződést, amely kiköti, hogy nem rabolják el egymástól a tagokat. Tovább»

Szakadt az MSZP Óbudán: Fidesz-párti szocdemek?

0

Az Óbuda-békásmegyeri önkormányzat képviselőtestületének 13 fős MSZP frakciójából csütörtökön kilencen kiléptek, és megalakították a Magyarországi Szociáldemokrata Párt III. kerületi szervezetét. Tovább»

"Az MSZP ideális partner a Fidesz számára"

0

Belháború robbanhat ki Budapest legerősebb, III. kerületi MSZP-szervezetében. Az ok: bár a kerületi szocialisták 1994 óta minden országgyűlési választáson elnyerik az óbudai és békásmegyeri szavazók bizalmának többségét, ezt nemhogy nem tudták önkormányzati sikerre váltani, de ciklusok óta a Fidesszel nagykoalícióban, az MSZP elégedetlenjei szerint ráadásul alárendelt partnerként irányítják a kerületet. Tovább»