Címkefelhő
Feedek
Megosztás

Szocialista politikus segíti a BKV-nyomozást

0

Hagyó egyik ellenlábasa, Pető György munkát kapott a BRFK-tól, így ráláthat a BKV-s nyomozásokra és segítheti a nyomozók munkáját. Tovább»

"Kapolyi kezéből egy ideje kicsúszott a irányítás" - az MSZP egyre jobban unja az átlépéseket

0

Nem segíti a jövőben az MSZP és a szociáldemokrata párt együttműködését, ha folytatódnak az átlépések - mondta lapunknak a szocialista párt egyik vezető politikusa. Miután szinte kizárólag Budapestre jellemzőek az átlépések, a fővárosi párttanács úgy foglalt állást, hogy minden esetben, amikor az MSZDP megsérti az együttműködési szerződés azon kitételét, hogy a két párt tagságát nem egymás rovására bővíti, "a megállapodás többi pontját sem tekintjük érvényesnek. Különösen vonatkozik ez jövőbeli választási együttműködésre, közös jelölésre". Tovább»

A megpattanó szocialisták Kapolyi szárnyai alá menekülnek

0

Az egymás torkának ugró MSZP-sek számára hasznos recept: ha véglegesen szakítanak, az egyik fél átül a Magyarországi Szociáldemokrata Pártba. Legutóbb Óbudán hagyta faképnél az MSZP-t a kerületi frakció kétharmada, helyben súlytalanná téve a kormány vezető erejét. Mindez nem befolyásolja a két párt között meglévő együttműködési szerződést, amely kiköti, hogy nem rabolják el egymástól a tagokat. Tovább»