Címkefelhő
Feedek
Megosztás

Az MSZP-vel is összefognának a fideszesek Tarlós ellen

0

Annyira eldurvult az elmúlt hetekben a fővárosi fideszesek és Tarlós István konfliktusa, hogy a Fidesz a budapesti szocialistákkal is összefogott volna Tarlós ellen - tudta meg az [origo]. Tarlós helyettese és a Fidesz fővárosi frakcióvezetője a budapesti helyzetről egy titkosan kezelt levélben Orbán Viktort is tájékoztatta. A héten közben Rogán Antal kezdeményezésére újabb fórumot alakítottak a fideszesek.

Tovább»

Háború: egymást gyilkolja Tarlós és a Fidesz-frakció

0

A fővárosi Fidesz-frakció és Tarlós István konfliktusáról írt csütörtökön az Origo hírportál, amely szerint a fideszesek nyolcpontos ultimátumot adtak a főpolgármesternek, aki ellen a budapesti szocialistákkal is összefogtak volna, a miniszterelnöknek pedig levelet írtak az együttműködés nehézségeiről.

Tovább»

A Fidesz meghekkelte a fővárosi FBI-t

0

A Tarlós István főpolgármester és Pető György fő-közterületfelügyelő által gründolt Fővárosi Biztonsági Iroda (FBI) közszolgáltatási szerződését, valamint az azt megborító, utolsó pillanatban benyújtott kis módosító indítványt minden feltűnés nélkül fogadta el legutóbbi ülésén a fővárosi közgyűlés, ám néhány embernek biztosan csikorgott a foga. A módosítás pont azt húzta ki az FBI feladatai közül, amire éppen létrehozták: a fővárosi tulajdonú cégek vagyon- és információbiztonsága fölötti őrködést.

Tovább»

Dzsémszbond III/II

0

Pető György volt MSZMP-s, III/II-es ügynök a Fővárosi Biztonsági Iroda vezetőjeként úgy írja át a Fővárosi Közgyűlés döntéseit, ahogy akarja. Immáron másodszorra is lebuktatta a Jobbik, a budapesti Fidesz azonban még kiáll mellette. A közrend persze nem javul.

Tovább»