Címkefelhő
Feedek
Megosztás

Minden hájjal megkent bizalmasára bízta Tarlós a Sirály-ügyet

0

Az a Pető György tárgyal a Sirály jövőjéről, aki korábban Vitézy Dáviddal is szembe mert szállni, igaz, akkor nem termett neki babér. Tarlós bizalmi embere ismét fontos feladatot kapott, mint mindig, amikor a főpolgármesternek bonyolultabb ügyben van szüksége érdekei képviseletére.

5 millióért meghalt a király, de éljen a király!

0

Tekintélyes összeggel, 4,8 millió forinttal távozott a Budapesti Városüzemeltetési Központ Holding Zrt. (BVK) vezérigazgatója. Igaz, nem ment messzire, átült a társaság igazgatósági elnöki székébe.

Tovább»

Kié a főváros?

0

Tarlós István főpolgármester az elmúlt hetekben leginkább jelképes ügyekben exponáltamagát. Vajon megtorpant-e a városüzemeltetési reform? A tervezett modell két fontos vezetőjealig fél év után távozni kényszerült. A korábban oly határozottan elutasított jobboldali üzletikörök kérései értek célba? Vagy nemkell mindig minden történésben Simicska Lajosék üzletiérdekeit keresni? Tovább»

Megalapították a Fővárosi Biztonsági Irodát

0

Fővárosi Biztonsági Irodát alakított a Fővárosi Közgyűlés szerdán. Az iroda feladata a főváros biztonságának javítása, vagyonának védelme, "a gazdasági társaságoknál tapasztalható korrupció és más, a város kárára való folyamatok megfékezése".