Címkefelhő
Feedek
Megosztás

Csak a Fidesz környékéről nem válogattak cégvezetőket Tarlósék

0

Fideszhez kötődő emberek nincsenek, akad viszont korábbi szocialista kémelhárító, MDF-es politikus és tapasztalt menedzser is a fővárosi önkormányzati cégek új vezetői között. A Hagyó-örökséggel szakítani kívánó Tarlós István főpolgármester által kezdeményezett új vállalati rendszerben előléptettek olyan vezetőket is, akik már az előző ciklusban is a cégeknél dolgoztak. Egyikükről a meggyanúsított főnöke vallotta azt, hogy Hagyó Miklós embere volt. Tovább»

Korábbi szocialista alpolgármesterére bízott két fővárosi céget Tarlós

0

Egy volt szocialista politikust nevezett ki Tarlós István a Fővárosi Közterület-felügyelet és az újonnan megalapított fővárosi biztonsági cég élére. Pető György a rendszerváltás előtt kémelhárítóként dolgozott a III/II-es csoportnál, most a BRFK-tól igazol át a fővárosi cégekhez. Tovább»

Szocialista politikus segíti a BKV-nyomozást

0

Hagyó egyik ellenlábasa, Pető György munkát kapott a BRFK-tól, így ráláthat a BKV-s nyomozásokra és segítheti a nyomozók munkáját. Tovább»

Rendőr voltam, nem besúgó

0

Pető György, az MSZP óbudai polgármester-jelöltje félmillió forint nem vagyoni kártérítést követel Bőhm Andrástól, az SZDSZ fővárosi frakciójának vezetőjétől, amiért az leügynöközte az Index korábbi cikkében. A szocialisták jelöltje szerint soha nem titkolta, hogy a III/II. csoportfőnökség nyílt állományú tisztje volt, de soha nem volt besúgó, ahogy azt Bőhm sugallta. Tovább»