Címkefelhő
Feedek
Megosztás

Korábbi szocialista alpolgármesterére bízott két fővárosi céget Tarlós

0

Egy volt szocialista politikust nevezett ki Tarlós István a Fővárosi Közterület-felügyelet és az újonnan megalapított fővárosi biztonsági cég élére. Pető György a rendszerváltás előtt kémelhárítóként dolgozott a III/II-es csoportnál, most a BRFK-tól igazol át a fővárosi cégekhez. Tovább»

Hagyó ellenlábasát felvették a BRFK-ba

0

Pető György, Óbuda egykori szocialista alpolgármestere is segítheti a BKV-ügy nyomozását, mivel néhány hete a BRFK gazdaságvédelmi osztályán dolgozik, írja a HVG. A Magyar Hírlap úgy tudja, hogy nemzetbiztonsági szálai is lehetnek a nyomozásnak. Tovább»

A BKV-nyomozás fejleményei

0

Óbuda egykori alpolgármestere, Pető György, frissen igazolt rendőrségi munkatársként ráláthat a BKV-s nyomozásokra – értesült a HVG. Az expolitikus ellenlábasa volt az MSZP-ben annak a Hagyó Miklósnak, akit keresztapaként festett le interjújában egy gyanúsított egykori BKV-vezérigazgató. Tovább»

A megpattanó szocialisták Kapolyi szárnyai alá menekülnek

0

Az egymás torkának ugró MSZP-sek számára hasznos recept: ha véglegesen szakítanak, az egyik fél átül a Magyarországi Szociáldemokrata Pártba. Legutóbb Óbudán hagyta faképnél az MSZP-t a kerületi frakció kétharmada, helyben súlytalanná téve a kormány vezető erejét. Mindez nem befolyásolja a két párt között meglévő együttműködési szerződést, amely kiköti, hogy nem rabolják el egymástól a tagokat. Tovább»

Szakadt az MSZP Óbudán: Fidesz-párti szocdemek?

0

Az Óbuda-békásmegyeri önkormányzat képviselőtestületének 13 fős MSZP frakciójából csütörtökön kilencen kiléptek, és megalakították a Magyarországi Szociáldemokrata Párt III. kerületi szervezetét. Tovább»

Roham az óbudai vörös tagkönyvekért

0

A pártelnök és felesége próbálta lebeszélni a belépésre jelentkezőket az óbudai MSZP szervezetben. A helyi elnököt, Márkus Andrást annyira megrémítette a 30-40 fős áradat, hogy a fővárosi elnökséghez fordult támogatásért, hadd korlátozza a belépések számát. A szocialistákat két pártra szakította a Tarlós-hagyaték, a III. kerületi modell. Tovább»

"Az MSZP ideális partner a Fidesz számára"

0

Belháború robbanhat ki Budapest legerősebb, III. kerületi MSZP-szervezetében. Az ok: bár a kerületi szocialisták 1994 óta minden országgyűlési választáson elnyerik az óbudai és békásmegyeri szavazók bizalmának többségét, ezt nemhogy nem tudták önkormányzati sikerre váltani, de ciklusok óta a Fidesszel nagykoalícióban, az MSZP elégedetlenjei szerint ráadásul alárendelt partnerként irányítják a kerületet. Tovább»

Volt ügynök lehet az SZDSZ óbudai polgármesterjelöltje

0
Nagy a valószínűsége, hogy az SZDSZ egy volt állampárti ügynököt, a BM egykori KISZ-titkárát támogatja polgármesterjelöltként Óbudán – értesült lapunk. Információink szerint a szabad demokraták megosztottak a kérdésben, hiszen kínos felsorakozniuk a III/II-es múltját nem szégyenlő szocialista jelölt, Pető György mögé. Cserébe a zuglói koalíciós jelölt az az SZDSZ-es Weinek Leonárd üzletember lehet, aki Gyurcsány Ferenccel és a Tocsik-ügyből elhíresült vállalkozókkal dolgozott különféle gazdasági társaságokban.

Pető György alpolgármester múltjára kíváncsi a Fidesz

0
Állambiztonsági múltjának tisztázására szólította fel Pető György óbudai szocialista alpolgármestert a Fidesz.