Korábban megütköztünk azon, hogy Bajnai Gordonnak van képe a Nokiás dobozokat emlegetni. Nos, ha akkor megütköztünk, most már az elképedésen a sor. Nem elég, hogy az állítólagos bűncselekmények, amelyek a vádiratban szerepelnek, akkor történtek (vagy nem történtek), mikor Bajnai kormánytag volt, de a volt miniszterelnökhöz köthető céget is találhatunk a BKV akkori üzletfelei között.

bkv_rendorseg-nol.hu_.jpg

A BKV-háborúper kezdetén, amikor a kivizsgálások megindultak, a budapesti rendőrfőkapitány megküldte hadüzenetét a cég vezetésének, majd a választ meg sem várva a BRFK utánaküldött egy listát is az ügyben szereplő gyanús cégekről. Ezen a listán nem szerepel a Bajnai-közeli cég, annak ellenére, hogy a fent idézett sajtóhír 13 nappal a lista keltezése előtt tudatta a 315 milliós szerződéskötés tényét. Ekkora összeget pedig valószínűleg illett volna megvizsgálni, még akkor is, ha teljesen szabályos minden.

Nem az a kérdés, hogy szükség volt e a Gravoform Kft. munkájára, vagy elvégezték-e a vállalt feladatokat, ezt majd a bíróság eldönti. Illetve nem dönti el, hiszen a listában sem kaptak helyet. Ez a baj. Valakik megint egyenlőbbek, más elbírálás alá esnek, előjogokkal bírnak. Elfogadható ellenérvekkel alátámasztott ellenvéleményeket örömmel várunk, de attól tartok, inkább csak várnánk.

 

Forrás: http://uzenofuzet.blog.hu/2013/07/12/bajnaiek_egyenlobbek_mint_akiket_megvadoltak