Címkefelhő
Feedek
Megosztás

Fogadás balról

0
A főpolgármesteri poszton Orbán Viktor teljes bizalmát élvező Tarlós István mostani politikai családján kívüli szakemberek beemelésével is igyekszik erősíteni még az óbudai időkben kialakult imázsát.

Az MSZP-vel is összefognának a fideszesek Tarlós ellen

0

Annyira eldurvult az elmúlt hetekben a fővárosi fideszesek és Tarlós István konfliktusa, hogy a Fidesz a budapesti szocialistákkal is összefogott volna Tarlós ellen - tudta meg az [origo]. Tarlós helyettese és a Fidesz fővárosi frakcióvezetője a budapesti helyzetről egy titkosan kezelt levélben Orbán Viktort is tájékoztatta. A héten közben Rogán Antal kezdeményezésére újabb fórumot alakítottak a fideszesek.

Tovább»

Háború: egymást gyilkolja Tarlós és a Fidesz-frakció

0

A fővárosi Fidesz-frakció és Tarlós István konfliktusáról írt csütörtökön az Origo hírportál, amely szerint a fideszesek nyolcpontos ultimátumot adtak a főpolgármesternek, aki ellen a budapesti szocialistákkal is összefogtak volna, a miniszterelnöknek pedig levelet írtak az együttműködés nehézségeiről.

Tovább»

5 millióért meghalt a király, de éljen a király!

0

Tekintélyes összeggel, 4,8 millió forinttal távozott a Budapesti Városüzemeltetési Központ Holding Zrt. (BVK) vezérigazgatója. Igaz, nem ment messzire, átült a társaság igazgatósági elnöki székébe.

Tovább»