Címkefelhő
Feedek
Megosztás

Megalapították a Fővárosi Biztonsági Irodát

0

Fővárosi Biztonsági Irodát alakított a Fővárosi Közgyűlés szerdán. Az iroda feladata a főváros biztonságának javítása, vagyonának védelme, "a gazdasági társaságoknál tapasztalható korrupció és más, a város kárára való folyamatok megfékezése".

Korábbi szocialista alpolgármesterére bízott két fővárosi céget Tarlós

0

Egy volt szocialista politikust nevezett ki Tarlós István a Fővárosi Közterület-felügyelet és az újonnan megalapított fővárosi biztonsági cég élére. Pető György a rendszerváltás előtt kémelhárítóként dolgozott a III/II-es csoportnál, most a BRFK-tól igazol át a fővárosi cégekhez. Tovább»

Nagykoalíció kicsiben: Tarlós felkarolta egykori ellenfelét

0

Új vezetőt kap a Fővárosi Közterület-felügyelet – tudta meg a hvg.hu. A cég élén az október 27-i közgyűlés után történhet személycsere, már azt is tudni lehet, ki a poszt várományosa. Szabó Mihályt Pető György, volt Óbudai polgármester, az MSZP-s Molnár Gyula egykori kabinetfőnöke, a Belügyminisztérium egykori III/II-es főcsoport kémelhárító tisztje lehet. A jövő heti közgyűlés után több fővárosi cégvezető talpára is útilaput köthetnek.

Tovább»

Tarlós volt alpolgármestere kerülhet a közterület-felügyelet élére

0

Pető György volt óbudai alpolgármester és rendőrségi köztisztviselő veheti át a Fővárosi Közterület-felügyelet vezetését - tudta meg a hvg.hu. Az új igazgató október 28-án foglalhatja el székét. Tovább»